Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Wie zijn wij

Het is onze missie om specifiek aan te sluiten bij de persoonlijke wensen van overledene en nabestaanden en deze zoveel mogelijk te verwezenlijken. Of je nu kiest voor een crematie of een begrafenis, wij omringen je met de beste zorg.

Een uitvaart regelen doen wij persoonlijk, integer en met warmte. Wij omringen je met liefde in deze tijd van rouw en verdriet. Zo willen wij uitvaartverzorging Uniek niet alleen een naam laten zijn, maar ook laten zien dat wij dit hele bijzondere moment van afscheid nemen voor jou als nabestaande ook Uniek maken.

Ieder Rayon wordt geleid door een Rayonleider die de aanvragen in het desbetreffend werkgebied coördineert en verdeelt. Hij/zij ziet er dan ook op toe dat jou aanvraag zo spoedig mogelijk wordt beantwoord en de verantwoordelijk uitvaartleider contact opneemt. De toegewezen uitvaartleider begeleidt de hele uitvaart van a tot z en is uw vast aanspreekpunt.

En deze is natuurlijk 7 dagen in de week en 24 uur per dag bereikbaar.

Uitvaartondernemer Overijssel

Gertrude Smeijsters

06 - 1245 1293

“Mijn passie ligt bij het liefdevol begeleiden in één van de meest emotionele gebeurtenissen in ons leven”

Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het is om een uitvaart te moeten regelen als je net een dierbare hebt verloren. Je bent kwetsbaar en verdrietig en je wilt niets liever dan ontzorgd worden door iemand die je aanvoelt, warm en persoonlijk is. Iemand die een arm om je heen legt.
Ik kan u hierbij helpen. Ik kan u helpen in deze verdrietige periode door warme persoonlijke omgang met de familie. Met gevoel en daadkracht zodat de familie op een goede manier afscheid kan nemen. Een goed passend afscheid, wat past bij de overledene en de nabestaanden.

Het geeft mij enorme voldoening als ik een steun kan zijn voor mensen in een voor hen verdrietig moment. Ik ontzorg graag families, waardoor zij de tijd hebben om afscheid te nemen van hun dierbare. Er moet zoveel geregeld worden. In de eerste uren na een overlijden vind je nauwelijks ruimte om bij emoties te komen terwijl je daar op dat moment zo’n behoefte aan hebt. Juist op dat moment heb je iemand nodig die naast ervaring in het regelen van veel praktische zaken rondom een uitvaart, ook ruimte kan geven voor een stukje verwerking.

Erwin Livestro

06 - 4095 2584

Dit werk is een roeping en ik doe dit vol overgave

Samen iemand naar zijn laatste rustplaats brengen, op een persoonlijke manier. Daar kan ik mijn creativiteit in kwijt. Ik streef ernaar om tijdens iedere uitvaart de persoon die we wegbrengen recht te doen. En het te laten passen bij wie hij was. Dat doe ik graag samen met jou. Samen maken we er een uitvaart van die past bij de laatste wensen, eerlijk en betaalbaar.

Vier jaar geleden maakte ik de stap om uitvaartbegeleider te worden. Jarenlang deed ik al stervensbegeleiding in de avonduren. Als stervensbegeleider kwam ik bij een meneer terecht, een eenzame man die leed aan alvleesklierkanker. Hij vroeg me of ik alsjeblieft zijn gezin wilde steunen. Ze hadden het nodig, er waren weinig mensen om hen heen. Ik beloofde hem dat ik er voor zijn gezin zou zijn. Wat ik niet doorhad, is dat hij bedoelde dat ik dan zijn hele uitvaart zou regelen. Omdat ze niet veel middelen hadden, heb ik met een uitvaartverzorger van de verzekeraar de hele uitvaart georganiseerd. Het voelde voor mij heel bijzonder om dat te kunnen doen voor hen. Maar het was ook spannend want het was de eerste uitvaart in mijn leven. Ik had het nog nooit gedaan. Door dit gezin te helpen en deze uitvaart te doen, kwam ik erachter dat het iets is wat past bij mij: mensen helpen en begeleiden in de meest moeilijke periode van hun leven.

Nu, meer dan 100 uitvaarten verder, heb ik een heel mooi vak waar ik elke dag met heel veel dankbaarheid naar kijk.

Begrafenisondernemer Friesland

Geert Lammers

06 – 2425 8996

Ieder mens is uniek en verdient een “Unieke uitvaart”!

Al meer dan 30 jaar ben ik betrokken bij het verzorgen van uitvaarten. In eerste instantie bij het begeleiden en ondersteunen van  families bij het waken en overlijden van hun dierbare. Aansluitend verzorgde ik samen met hen de complete uitvaart. Ook in mijn familiekring heb ik al veelvuldig verlies moeten mee maken. Dan pas beleef je hoe intens het is om afscheid te moeten nemen van iemand die je lief en dierbaar is. Daarmee ben je in staat anderen aan te voelen bij hun verlies. De jaren lange ervaring in rouwbegeleiding had voor mij het logische gevolg om als uitvaartverzorger alle diensten aan te bieden.

Het is de mooiste waardering wanneer nabestaanden, waarvoor ik de uitvaart van een dierbare heb mogen verzorgen, mij daarna bij anderen aanbevelen.

Het is goed te horen dat ik door mijn rustige houding ook rust breng bij de rouwenden en daarnaast hen zoveel mogelijk “ontzorg”. Alle wensen en ideeën probeer ik te realiseren en daarnaast mag u van mij een duidelijk en deskundig advies verwachten. Ook denk ik altijd mee in de kostprijs voor de uitvaart. Een hele goeie uitvaart hoeft dan ook zeker niet een dure te zijn. Het zit hem vaak in kleine (attente) ideeën.